NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Bărbat lovit cu piatra în cap de concubină, căreia îi reproșase că nu îi place cum s-a vopsit

Un bărbat din comuna Valea Seacă a avut ieri seară nevoie de ajutorul medicilor după ce a trecut printr-o întâmplare care îl va marca mult timp. El a fost lovit în cap cu o piatră de femeia cu care trăia în concubinaj, în urma unui scandal  iscat pe fondul consumului de alcool. 

Victima, Mihai Apopei, de 46 de ani, a consumat mai toată ziua băuturi în compania femeii cu care convețuia. Este vorba despre Adriana Bucătariu, din suburbia Blăgești. Potrivit informațiilor furnizate de polițiști, între cei doi a izbucnit un conflict. Motivul a fost reproșul bărbatului legat de culoarea părului femeii, care se vopsise în urmă cu o zi.

Rănită în orgoliul feminin aceasta nu a mai stat pe gânduri. A pus mâna pe o piatră și l-a lovit în cap pe bărbat. Cum acesta a căzut jos femeia a sunat repede după ajutor. Echipajul de la Ambulanță ajunsă la fața locului a preluat victima și a transportat-o la Spitalul Municial de Urgență, cu diagnosticul de traumatism cracio-cerebral minor.

  

În acest caz a fost alertată și Poliția. Agenții care au ajuns la fața locului au sancționat-o pe femeie cu 200 de lei amendă, pentru tulburarea liniștii și ordiniii publice. Dacă bărbatul va depunde plângere împotriva ei, femeia riscă să fie cercetată pentru vătămare corporală.       

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Cutremur major în zona Vrancea: 5,2 grade pe scara Richter. S-a resimţit şi la Pașcani

Redacția

Staţiune de tratament la Spitalul de Recuperare

Redacția

Gâștești, strada 24 Ianuarie, aceeași problemă după fiecare ploaie!”O lună de promisiuni, patru ani de studii de fezabilitate”!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site