RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Fost polițist împușcat la o partidă de vânătoare. Șeful AVPS :”Nu știu ce împușcau, acum se împușcă orice!”(FOTO)

Incident petrecut astăzi la o partidă de vânătoare, de pe unul din fondurile din zona municipiului Pașcani.

Victima participa astăzi la o acțiune de vânătoare și a fost împușcată. Este vorba de Ioan Ciurilă, fost comisar în cadrul Biroului Economic al Poliției Pașcani.  Bărbatul, în vârstă de 62 de ani, se afla la o partidă de vânătoare, pe fondul de la Stolniceni-Prăjescu.

 La un moment dat, se bănuiește , lucru care încă nu a fost confirmat, că arma din dotare s-a descărcat din greșeală provocându-i leziuni la nivelul brațelor și abdomenului. Ioan Ciurilă fost transport la Compartimentul de Primiri Urgențe, din cadrul Spitalului Municipal Pașcani.

Pe fir a  intrat Poliția Criminalistică, Garda Forestieră și alte institutuții abilitate să verifice cazul. Newspascani.com a încercat să obțină un punct de vedere din partea lui Pavel Budeanu, șeful filialei locale a Asociației Vânătorilor și Pescarilor Sportivi (AVPS) . ”Nu pot să vă spun nimic” Este Poliția aici și își face treaba. Nu știu ce împușcau, acum se împușcă orice!”,  a spus acesta ca răspuns la întrebarea pentru ce fel de specii era organizată vânătoarea și dacă întrunea toate condițiile legale.

  

”La data de 09.02.2024, ora 12.40 poliția a fost sesizată prin apel 112 despre faptul că la o activitate de vânătoare autorizată, organizată pe fondul cinegetic Stolniceni Prăjescu, arma unui vânător, pe fondul manevrării necorespunzătoare, s-ar fi descărcat accidental, rănind un alt participant.Persoana rănită a fost preluată de ambulanță și transportată la o unitate medicală pentru îngrijiri medicale.În cauză se efectuează cercetări pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment, urmând a fi dispuse măsuri legale“, conform Biroului de Presă din cadrul IPJ Iași.

Vom reveni cu detalii!

Related posts

Cât de mult poate vorbi la telefon un șofer de microbuz în timpul cursei Iași-Pașcani!

Redacția

Incendiu la o casă din Lunca din cauza unei lumânări uitate în pod

Teona Gherasim

Bărbat lovit de tren la ieșire din stația CF Ruginoasa

Marius Parteni
Încarcă...