RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Teroare în Primăria Moțca: Funcționar public înjurat și amenințat de un individ. Autorul a fost sancționat cu amendă

Un funcționar al Primăriei Moțca a fost ieri înjurat și amenințat de un individ. Este vorba despre A. C., de la Serviciul de Stare Civilă.

Autorul acestei fapte este un individ care dorea eliberarea în regim de urgență a unui act de identitate.

  

"Nu se poate explica în cuvinte ceea ce a făcut acest individ. A venit în Primărie, a înjurat și amenințat cu bătaia funcționarul. Acest incident ne dă de gândit. Cred că va trebui să încheiem un contract cu o firmă de pază", ne-a declarat primarul Constantin Serioja Hobincă.  

Advertisements

Individul, Ovidiu Bostan de 32 ani, dorea să îi fie eliberat pe loc actul de identitate. După ce a fost refuzat, a devenit agresiv verbal. Funcționarul a solicitat ajutorul polițiștilor din localitate care au sosit imediat la fața locului.
Înainte el a sunat la Ambulanță solicitând ajutor, pe motiv că ar fi fost agresat de angajați ai Primăriei.  La Spitalul Municipal de Urgență Pașcani, medicii l-au diagnosticat cu traumatism minor la cap și câteva vânătăi în zona cotului și genunchiului stâng după care l-au trimis la domiciliu. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Iași, Alexandru Chelaru, ne-a confirmat incidentul, însă tot el ne-a declarat că nu există nici o plângere depusă de bărbat la Poliție pentru faptul că ar fi fost agresat.  Ovidiu Bostan a fost amendat cu 1.000 de lei pentru faptul că a tulburat ordinea și liniștea publică, iar polițiștii continuă cercetările pentru a vedea dacă bărbatul a fost agresat.

Advertisements

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

RAR demontează mitul “anvelopelor de iarnă obligatorii de la 1 noiembrie” și clarifică situația cauciucurilor all season

Redacția

Tătăruşi: Arestat preventiv pentru trei furturi din societăţi comerciale

Marius Parteni

Bebeluş de 7 luni în stare gravă, muşcat şi bătut de propriul tată

Redacția
Încarcă...