NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Întâlnire cu iz penal la Valea Seacă. Un fost ofițer de Poliție și consilierii opoziției au invitat proprietarii de terenuri la o ședință folosindu-se de numele prefectului

Opozanții primarului din comuna Valea Seacă recurg la orice măsuri pentru a critica șefii Primăriei. Sâmbătă, 30 noiembrie, aceștia au organizat o întâlnire cu un grup de cetățeni, cu scopul de a discuta despre problemele cu terenurile din zonă, dar și despre oportunități de atragere de programe cu finanțare europeană.

Organizatorii au dat zvon în comună că la discuții vor fi prezenți reprezentanți ai instituțiilor statului și chiar șefii Prefecturii. Cei care au organizat acțiunea au fost consilierii PNL, PC și PDL. În fruntea lor a stat fostul colonel Vasile Ilade, coordonatorul activității PP DD pe zona Pașcani.Cei care au organizat întâlnirea l-au atacat pe primarul Valeriu Roman, dar și pe Dumitru Pantazi. Motivul este legat de hectarele de teren concesionate pe administrativul din Valea Seacă de către firma primarului din Pașcani. Un alt subiect a fost asocierea proprietarilor de terenuri, pe sate.
În timp ce se discuta unul dintre organizatori anunța că prefectul județului Romeo Olteanu și subprefectul Bogdan Abălașei se îndreaptă spre locul ședinței. La un momentdat aceștia s-au văzut nevoiți să anunțe că prefectul nu mai ajunge, deoarece a fost implicat într-un eveniment rutier.Reporterii Actualitatea Tv l-au contactat pe purtătorul de cuvânt al Prefecturii pentru a afla dacă acesta trebuia să fie prezent la întâlnire.

“Domnul prefect nu a avut programată nici o întâlnire pe data de 30 noiembrie la Valea Seacă și nici nu a primit o invitație în acest sens. Fac precizarea că orice ședință sau audiență organizată în județ este anunțată din timp  și doar de către reprezentanții instituției prefectului județului Iași”, ne-a declarat Felix Guzgă, purtătorul de cuvânt al Prefecturii.    

  

       
Organizație de protest împotriva primarului

Advertisements
Advertisements

Cetățenii prezenți în sală au aflat care este adevărata intenție a acestora în momentul în care pe mese au apărut sticle cu vin și platouri cu mici. În tot acest timp lor li se vorbea despre o altă formațiune care ia naștere la nivel de comună cu scopul de a-l detrona pe primarul Valeriu Roman. Mare parte dintre cei care au acceptat invitația au părăsit sala  când au văzut care este scopul întâlnirii. Consilierii PNL, PC și PDL în frunte cu Vasile Ilade nu sunt la prima acțiune de acest fel. Ei au mai organizat asemenea întâlniri, la care au invitat cetățeni, în speranța că îi vor determina să li se alăture pentru a-l contesta pe primar. 
Prefectul județului s-a autosesizat în acest caz și a făcut demersuri pentru a afla cine sunt organizatorii întâlnirii și care a fost scopul ei.
Reporterii noștri au încercat să ia legătura cu organizatorii, dar aceștia nu au răspuns apelurilor telefonice.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements
Advertisements

Related posts

Primăria Paşcani va distribui flori pentru înfrumuseţarea spaţiilor verzi din zona locuințelor. Cetățenii trebuie să depună cereri până pe 31 martie 2023

Iulia Huțanu

Se pregătește sau nu România de RĂZBOI? Rezerviștii botoșăneni, chemați la o „instruire” teoretică de 3 zile. Prefectul are și el ordin de chemare

Redacția

Document exploziv: Pășcănenii trădați de primarul Dumitru Pantazi! Prest Serv Apa băgată în faliment! (DOC)

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site