RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Un tânăr din Stolniceni Prăjescu a încercat să se sinucidă după o ceartă cu mama sa. A ingerat mai multe pastile, apoi s-a înțepat cu un cuțit în abdomen

În prag de sărbători oamenii devin vulnerabili, dar, din păcate de cele mai multe ori în mintea lor se instaurează depresia.  

 Această maladie cu care se confruntă societatea contemporană poate fi greu stopată și din păcate ea se finalizează cu acte suicidare.

  

Un bărbat în vârstă de 30 de ani din Comuna Stolniceni Prăjescu a încercat ieri seară să se sinucidă în urma unei discuții contradictorii cu mama sa. Acesta a consumat mult alcool după care a ingerat mai multe pastile. Văzând că planul său eșuează,  s-a înjunghiat cu un cuțit în zona abdomenului. Mama acestuia l-a găsit în stare de agonie și a sunat de îndată pentru a solicita un echipaj de la Ambulanță. Un medic și un echipaj de Ambulanță au ajuns la fața locului și au acordat primul ajutor pacientului după care l-au transportat de urgență la Spitalul Municipal.  Adrian I. a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani cu o plagă abdominală înjunghiată.

“Aseară, în jurul orelor 22.00, Polițiștii din Pașcani au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un bărbat de 30 de ani din comuna Stolniceni Prăjescu a încercat să se sinucidă. La fața locului polițiștii au constatat că gestul bărbatului s-a produs pe fondul consumului exagerat de băuturi alcoolice și în urma unei discuții cu mama sa acesta a încercat să se sinucidă ingerând mai multe pastile și înțepându-se cu un cuțit în zona abdomenului. El a fost transportat la Spital Municipal de Urgență Pașcani pentru îngrijiri medicale“, ne-a declarat Mădălin Țăranu, purtător de cuvânt IPJ Iași.

În urma investigațiilor s-a decis transferul bărbatului către Toxicologie Iași, însă acesta a refuzat transferul plecând la domiciliu.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Un angajat al Ambulanței București, confirmat pozitiv cu noul coronavirus

Redacția

Un test COVID din trei este pozitiv. Crește numărul de decese din cauza infectării cu coronavirus

Redacția

 7 șoferi ”nevăzători” din Olt au fost amendați de poliție în trafic!

Redacția
Încarcă...