RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Îmbrânceli, nervi şi ceartă pentru ajutoarele de la UE

A doua zi de împărțire a ajutoarelor de la U.E.  a continuat în aceeași manieră în care a debutat ieri. Oamenii iritați de faptul că trebuie să aștepte să fie strigați pe liste și-au dat coate crezând că se pot băga în față.  

La Sodomeni la ora amiezii o parte din oamenii care intraseră în posesia pachetelor mergeau liniștiți către case cu acele cutii de alimente, însă o altă parte vociferau către responsabilii de această acțiune.

  

Înțeleg că sunt de la Uniunea Europeană, dar au dreptul și copiii să ia alimente? Cum se poate așa ceva? Eu iau numai pentru mine , dar  sunt bolnavă, sunt alții care au și pământ și lucrează și primesc alimente pentru fiecare copil. Nu e corect așa“,  ne-a declarat o femeie.

Unii se declarau nemulțumiți de faptul că trebuie să aștepte și alții de faptul că nu vor primi astfel de ajutoare fiindcă nu erau trecuți pe liste.

Adrian Hariga, cel responsabil cu acțiunea ne-a asigurat că aceste cutii cu produse vor ajunge pentru toți cei trecuți pe liste.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Ultimele zile de căldură! Meteorologii au anunțat că în weekend va ninge. Prognoza meteo pentru următoarea perioadă

Redacția

O suceveancă și-a luat inima în dinți și a sunat la 112, după ce soțul a călcat-o în picioare pentru că nu-și găsea țigările

Redacția

Programatorii cu studii medii, scutiţi de impozit de la 1 februarie

Redacția
Încarcă...