NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Târgul de Crăciun din Sibiu. Cât costă un pachet de două nopţi

Târgul de Crăciun din Sibiu. Vremea rece de afară şi prima zăpadă căzută în ţara noastră ne amintesc că sărbătorile de iarnă se apropie cu paşi repezi.

Dovada o arată şi autorităţile din câteva oraşe din ţara care au început pregătirile pentru târgurile de Crăciun. Făcute după modelul din occident, târgurile de sărbători ajuta la înflorirea turismului local.

Târgul de Crăciun din Sibiu. Cel mai vestit eveniment din ţară

La Sibiu, acolo unde se ţine cel mai vestit eveniment de acest gen numărul vizitatorilor care merg special a crescut de 3 ori în 7 ani.

Piaţa Mare din Sibiu va mirosi din nou a vin fiert, scorţişoară şi turtă dulce peste două săptămâni. Târgul de Crăciun, inspirat din Bavaria, atrage turişti din toate colţurile lumii.

Participanţii sunt selectaţi încă din primăvară. În cele 110 căsuţe veţi găsi toate visurile dulci ale copilăriei.

Turismul pe timp de iarnă a fost salvat de Târgul de Crăciun. Dacă în 2010 erau 25.000 de inoptari în Sibiu în sezonul rece, în 2017 numărul lor a crescut la 100.000.

„Târgul de Crăciun Sibiu îl promovăm pe pieţele din Germania, Anglia, Irlanda, am încercat şi Franţa în acest an. Pachetele încep de la 66 de euro şi includ 2 nopţi de cazare cu mic dejun, transferul de la aeroport şi de la gară Sibiu la hotel, declară Alexandru Ujupan, reprezentantul unei agenţii de turism.

Căsuţele îşi aşteaptă vizitatorii din 15 noiembie până la începutul lunii ianuarie.

sursa www.bzi.ro

loading...
Advertisements

Related posts

PREASFINTITUL CALINIC BOTOȘĂNEANUL, EPISCOPUL VICAR AL EPARHIEI IAȘILOR VA SFINȚI DUMINICĂ 17 IULIE INCEPÂND CU ORA 8.00 PARACLISUL DE VARĂ NOU CONSTRUIT DIN CADRUL PAROHIEI DUMBRAVA, COMUNA LESPEZI

Redacția

Un profesor de sport pregătește pășcănenii care vor să susțină examenele la Școala de Agenți de Poliție

Oana Cordoneanu

Concert de colinde la Târgu Frumos, susținut de artistul Aurel Moldoveanu

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site