RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Țara care a pierdut una dintre cele mai mari și moderne nave de război. S-a RĂSTURNAT într-un port

Una dintre cele mai mari și moderne nave de război ale marinei iraniene s-a răsturnat într-un port din Iran. Accidentul ar putea scoate nava din funcțiune pentru o perioadă îndelungată de timp.

Una dintre cele mai noi nave de război ale Iranului s-a răsturnat în port în weekend, în timp ce se făceau reparații. Fregata Sahand se afla la un doc din portul Bandar Abbas când și-a „pierdut echilibrul”, potrivit agenției de știri a Republicii Islamice (IRNA), citate de CNN.

Nava care a intrat în serviciu în decembrie 2018, este echipată cu rachete de croazieră antinavă și un sistem pentru războiul electronic. Analistul Carl Schuster, un fost căpitan al Marinei SUA, a analizat imaginile și susține că reparațiile pot ține șase luni.

„Apa de mare dăunează grav electronicelor și intră în orice. Deci, toate componentele electronice vor trebui îndepărtate și curățate chimic pentru a elimina sarea”, a spus el.

  

De asemenea, apa de mare afectează componentele mecanice, ceea ce ar putea duce la defecțiunea motorului dacă piesele nu sunt curățate temeinic, a adăugat Carl Schuster.

Mai multe persoane au suferit răni ușoare în urma incidentului și au fost transportate la spital,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Robert De Niro, împotriva lui Donald Trump. Cum l-a criticat „NAȘUL” pe fostul președinte american

Redacția

LIVE TEXT| Război în Ucraina, ziua 190: Experții nucleari ai ONU au plecat din orașul Zaporojie pentru a vizita centrala nucleară ocupată de trupele ruse. Kievul și Moscova anunță bombardamente în zonă

Redacția

Guvernatorul Floridei spune că nu va ajuta la extrădarea lui TRUMP, după ce fostul președinte a fost pus sub acuzare

Redacția
Încarcă...