NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Tânără din Pașcani violată într-o casă din Ruginoasa. Suspecții sunt reținuți pentru 24 de ore

O tânără de 16 ani din Pașcani a depus plângere pentru viol la Poliție, după o ieșire în oraș cu iubitul. Ea susține că a fost supusă la perversiuni sexuale de către cel cu care ieșise și un alt amic.

 

  

 Tânăra a ieșit în seara zilei de 26 august la o plimbare cu iubitul pe care îl cunoscuse pe o rețea de socializare. Acesta se întorsese de ceva timp din Anglia și a mai avut întâlniri cu minora. În seara respectivă a invitat-o pe fată la o plimbare cu mașina, după care i-a propus să meargă la locuința unui amic din Ruginoasa.

 Ajunsă în respectiva casă, fata susține în plângerea formulată că a fost supusă la perversiuni sexuale de către cel pe care îl considera iubit, în vârstă de 23 ani, și un amic de-al acestuia de 24 ani.

 Cei doi au fost arestați în decursul zilei de ieri pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. ”La data de 6 septembrie cei doi vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Pașcani cu propuneri legale”, ne-a declarat Anca Vîjiac, purtător de cuvânt IPJ Iași.  

 Dacă procurorul de caz va formula propunerea de arestare preventivă, atunci judecătorii sunt cei care vor decide cum vor fi cercetați cei doi tineri.  

Advertisements

Related posts

PESTE 1.000 DE ŢIGARETE RIDICATE DE POLIŢIŞTI, ÎN VEDEREA CONFISCĂRII LA TÂRGU FRUMOS

Redacția

Tânără găsită moartă la marginea unei păduri din Hălăucești. Suspect este iubitul acesteia

Marius Parteni

Armata Română începe marea recrutare de voluntari. Câți bani primești de la MAPN ca să stai acasă

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site