NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un microbuz al ISU care transporta spre carantină 14 români întorşi din Franţa s-a răsturnat

Un microbuz al ISU Maramureș, care transporta 14 români întoriși din Franța, s-a răsturnat, miercuri, pe o stradă din Cluj-Napoca, în urma unui accident cu o altă mașină. Pasagerii erau transportați de la Aeroportul Cluj spre locuri de carantină din Maramureș, potrivit Mediafax.

Reprezentanţii ISU Cluj au declarat, miercuri, că doi pasageri au avut nevoie de îngrijiri medicale, restul find preluaţi de un alt microbuz care i-a dus spre locurile de carantină din judeţul Maramureş. Aceştia au revenit în ţară din Franţa, cu un avion care a aterizat la Cluj.

„Un microbuz care aparţine de ISU Maramureş s-a răsturnat pe o stradă din Cluj-Napoca.

Acesta era în misiune pentru a prelua cetăţeni români reîntorşi din Franţa. Microbuzul transporta 14 persoane, dintre care două au solicitat consult medical, prezentând escortaţii. Celelalte s-au reîntors la Sala Sporturilor pentru a fi preluate de alt mijloc de transport şi a fi transportate către locaţiile de carantină din judeţul Maramureş”, spus reprezentanţii ISU Cluj.

La eveniment au fost alertate două autospeciale şi un echipaj SMURD.

Din primele informaţii ale poliţiştilor clujeni, microbuzul ISU a intrat în coliziune cu un autoturism. Cercetările în acest caz continuă pentru a se stabili cine se face vinovat de producerea accidentului.

ZIARUL DE IASI

Advertisements
Loading...

Related posts

Ruginoasa: În avans de ziua lui a primit cadou un topor în cap

Ema Roman

Elevă umilită de profesor în sala de judecată

Redacția

Polițiștii s-au întâlnit cu elevii Școlii din Sodomeni, cât și cu părinții lor

Redacția
Încarcă...