RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Tânără accidentată de un autoturism la Gîşteşti

 O tânără din comuna Ciohorăni a fost surprinsă şi accidentată de un autoturism în timp ce traversa strada prin loc nepermis, fără să se asigure. Accidentul rutier a avut loc pe raza comunei Gîşteşti, duminică, 4 iunie. 

Tânăra a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale. Şoferul a fost testat alcoolscopic, de unde a rezultat că nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

“La data de 04 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Paşcani au fost sesizaţi despre faptul că pe DN 28A, pe raza comunei Gîşteşti, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti.

  

Din primele verificări efectuate la faţa locului s-a constat că un bărbat de 37 de ani, din municipiul Iaşi, în timp ce conducea un autoturism pe DN 28A, pe raza suburbiei Gîşteşti, a surprins şi accidentat o tânără, din comuna Ciohorăni, care s-ar fi angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure”, se arată în comunicatul emis de IPJ Iaşi.

 

 

 

Related posts

Accident grav la Conțești. Un bărbat a fost transportat cu elicopterul la Iași! (FOTO – VIDEO)

Răzvan Grecu

Șoferi grăbiți, taxați de polițiștii pășcăneni

Redacția

Percheziții într-un dosar de evaziune fiscală. Au participat și polițiștii pășcăneni

Redacția
Încarcă...