NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Sute de participanți la Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenți, la Pașcani. O singură persoană a fost angajată pe loc, 120 au fost selectate în vederea angajării

390 de persoane și-au căutat astăzi un loc de muncă la Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenți care s-a desfășurat la Casa de Cultură „Mihail Sadoveanu” din Pașcani.

  

Astăzi, la Bursa Locurilor de Muncă pentru absolvenți de la Pașcani, au fost prezenți 36 de agenți economici, care au pus la dispoziție peste 380 de locuri de muncă vacante, printre care : ingineri, sudor, lăcătuș, specialist vânzări,manager proiect,economist, sudori,frezori,strungari,tâmplar, agenți vânzări, confecționere,muncitori necalificați, vânzători, fierari betoniști,șoferi, etc.

Firmele participante: Electroputere VFU Remar, Proinvest Group, Next Gen Comunications, Eurotex Impex, Construcții Hidrotehnice, Simavex, NGM Leonard, West Moldavia, Kosarom, Rompak, Avastar.

Din cele 390 de persoane prezente, 120 au fost selectate în vederea încadrării, vor susține un interviu sau o probă practică. Pe loc a fost angajată o singură persoană ca inginer în industria alimentară.

Evenimentul este organizat în fiecare an la nivel național, pentru a veni în ajutorul celor care caută un loc de muncă.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

 

 Advertisements

Related posts

Va fi un elev silitor! O vasluiancă a născut în curtea școlii

Redacția

Copil internat în spital după ce a fost călcat de un tractor

Oana Cordoneanu

„Război” în instanţele ieşene între ofiţeri şi MapN!

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site