RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

“Suntem Români, citim românește!” Donații de carte pentru românii din Republica Moldova și Ucraina

Donații de carte în limba română, pentru conaționalii din Republica Moldova și comunitățile românești din Ucraina, la inițiativa TNL Pașcani.

Prin acțiunea “Suntem Români, citim românește!”, desfășurată la nivel național de către organizațiile de tineret ale Partidului Național Liberal, pășcănenii sunt invitați să contribuie la susținerea și promovarea limbii noastre în Republica Moldova și în comunitățile românești din țările vecine, prin donarea de cărți în limba română, pentru ca frații noștri din afara granițelor să nu piardă contactul cu limba maternă și cultura românească.

  

Toți cei interesați să doneze, sunt așteptați zilnic, începând de astăzi, 29.07.2015 și până pe data de 5 august 2015, între orele 09.00-12.00 și 17.00-20.00, la cortul amplasat în Piața “Mihail Sadoveanu” din Pașcani.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Amplă campanie umanitară la Colegiul „Unirea” pentru refugiații din Ucraina. Directorul școlii invită comunitatea să participe la inițiativă! (Foto)

Iulia Huțanu

Balul Bobocilor Liceul ”Nicolae Iorga”, 27 octombrie 2023 (VIDEO)

Redacția

24 de elevi de la Sadoveanu au fost selectați pentru a realiza proiectul „Împreună pentru tinerii Europei – o propunere legislativă de succes”

Redacția
Încarcă...