NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Facturi de 1.110.037 lei emise de ApaVital către Primărie. Administrația locală nu recunoaşte o parte din sumă

ApaVital a emis până la această dată facturi în valoare de 1.110.037 către Primăria Pașcani, dar reprezentanții administrației locale vor storna o parte din această sumă.

 Este vorba despre 310.279 lei, bani pe care operatorul județean i-ar solicita nejustificat. În data de 14 mai 2015 la Primărie a ajuns o factură de 770.291 lei, din care administrația a achitat aproximativ 400.000 lei, iar pe data de 9 iulie 2015, ApaVital a mai emis o factură către municipalitate, în valoare de 339.000 lei, dar Primăria va achita din această sumă doar 29.466 lei.

 “Sunt două facturi venite de la ApaVital, de când s-a rezolvat în Consiliul Local această speță. Prima factură este de 770.291 lei, din care, după discuția care am avut-o astăzi cu directorul economic Angelica Labonțu, s-a achitat o mare parte din sumă, peste 400.000 lei, rămânând de plată  diferenţa. În a doua factură, cei de la ApaVital, au cuprins și blocurile ANL. Lucru pentru care Direcția Economică din cadrul Primăriei Pașcani, a făcut refuz de plată la această a doua factură pentru că suma care a rămas este de 29.466 lei, urmând ca ApaVital să rezolve această speță”, ne-a declarat Cristian Menegon, purtător de cuvânt Primăria Pașcani. 

  

 Menţionăm faptul că la blocurile ANL nu au fost încă încheiate contracte sau convenţii întrucât Primăria este responsabilă de asigurarea cadrului legal.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Concurs pentru auditori la Primăria Paşcani

Ema Roman

Lucrările finale la Căminul Cultural Lunca, amânate. Vegetație mare în curtea locației!

Marius Parteni

Corturi anti caniculă și puncte de prim ajutor, la Pașcani

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site