RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Stroe, despre aderarea la Schengen: România corespunde standardelor și rigorilor Schengen

Purtătorul de cuvânt al PNL susține că perspectiva intrării României în Schengen se apropie, în contextul în care tot mai mulți lideri din zone UE susțin aderarea.

ionut stroe foto Inquam Photos

Stroe anunță că intrarea României în Schengen depinde de mai mulți factori FOTO: INQUAM PHOTOS

„Schengenul este un deziderat al nostru de foarte mulți ani. În primul rând, pe noi ne bucură declarațiile și poziționarea cancelarului german, Olaf Scholz, de ieri, apropo de modul în care ne-am achitat de toate obligațiile. Este o declarație îmbucurătoare care confirmă, practic faptul că din punct de vedere tehnic, România corespunde standardelor și rigorilor Schengen” , a declarat Ionuț Stroe.

  

Deputatul PNL susține că perspectiva intrării Schengen se apropie și după ce, România a avut un rol important în ceea ce privește migrația generată de conflictul din Ucraina.

”Prin urmare, perspectiva intrării în Schengen se apropie. Probabil că vor ieși, în viitorul apropiat, mai mulți lideri din zona UE, care să confirme acest lucru, el de altfel a fost confirmat și de rolul pe care România l-a avut în această ultimă perioadă a migrației generată de conflictul din Ucraina când, evident, ne-am onorat obligațiile și lucrul acesta a fost confirmat de vizitele foarte multor oficiali europeni,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Klaus Iohannis: Nu este realist să impunem Rusiei sancțiuni pe energie/ România are o situație bună la agricultură, nu cred că vor fi probleme/ Moldova este foarte importantă pentru noi, am avut discuții despre asta

Redacția

Twitter închide un cont legat de ghidul suprem iranian după publicarea unui clip ameninţător la adresa lui Trump

Redacția

Bulgaria are cea mai mare pondere de economie subterană din UE

Redacția
Încarcă...