NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Stroe, despre aderarea la Schengen: România corespunde standardelor și rigorilor Schengen

Purtătorul de cuvânt al PNL susține că perspectiva intrării României în Schengen se apropie, în contextul în care tot mai mulți lideri din zone UE susțin aderarea.

ionut stroe foto Inquam Photos

Stroe anunță că intrarea României în Schengen depinde de mai mulți factori FOTO: INQUAM PHOTOS

„Schengenul este un deziderat al nostru de foarte mulți ani. În primul rând, pe noi ne bucură declarațiile și poziționarea cancelarului german, Olaf Scholz, de ieri, apropo de modul în care ne-am achitat de toate obligațiile. Este o declarație îmbucurătoare care confirmă, practic faptul că din punct de vedere tehnic, România corespunde standardelor și rigorilor Schengen” , a declarat Ionuț Stroe.

  

Deputatul PNL susține că perspectiva intrării Schengen se apropie și după ce, România a avut un rol important în ceea ce privește migrația generată de conflictul din Ucraina.

Advertisements
Advertisements

”Prin urmare, perspectiva intrării în Schengen se apropie. Probabil că vor ieși, în viitorul apropiat, mai mulți lideri din zona UE, care să confirme acest lucru, el de altfel a fost confirmat și de rolul pe care România l-a avut în această ultimă perioadă a migrației generată de conflictul din Ucraina când, evident, ne-am onorat obligațiile și lucrul acesta a fost confirmat de vizitele foarte multor oficiali europeni,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

VIDEO Vladimir Putin, postură ciudată la întâlnirea cu Serghei Șoigu, într-o înregistrare publicată de Kremlin/ Diferențe față de alte apariții/ Liderul rus, ironizat cu meme-uri pe Facebook după apariție

Redacția

Critici din PSD pentru guvernele Orban şi Cîţu: „Împrumuturi mari cu eficienţă scăzută. Când vorbim de stabilitatea finanţelor nu trebuie să fii supererou”

Redacția

Rafila, despre creșterea numărului de cazuri: Cu siguranţă, nu putem spune că am încheiat problema legată de pandemie

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site