NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Străzile Vatra, Dragoș Vodă și Ștefan cel Mare intră în reabilitare. Pantazi:”Valoarea rezultată în urma licitației este reală”

Primăria Pașcani a semnat contractele de lucrări cu două societăți pentru reabilitarea a trei străzi din municipiu. Este vorba despre străzile Ștefan cel Mare și Dragoș Vodă care vor fi reabilitate de EkySam SRL  și Vatra de către Conest SRL. Acest lucru a fost anunțat astăzi de către Dumitru Pantazi, în conferința de presă ce a avut loc la Primăria Pașcani.

 

Pentru aceste lucrări Prmăria a scos la licitație aproximativ 6 milioane de lei, dar în urma licitației vor fi cheltuiți  4,8 milioane de lei, cu tot cu TVA. Aceste lucru l-a făcut pe primar să spună:”Valoarea rezultată în urma licitației este reală, apropiată de costurile cu care se operează acum pe piață”.

  

 Derularea acestor lucrări se vor efectua pe durata a doi ani de zile pe motivul că nu ar exista timpul fizic de finalizare în acest an și faptul că avizul primit de la Ministerul de Finanțe pentru împrumutul celor 4 milioane de lei a fost dat pentru 2 ani de zile.

La strada Ștefan cel Mare sunt 1854 metri liniari lungime cu 1,7 milioane lei contract încheiat fără TVA, iar pentru 2014 sunt estimate cheltuieli de 1 ,1 milioane lei.

Pe strada Vatra este prevăzută reabilitarea covorului asfaltic, trotuare pe ambele părți ale drumului, șanțuri betonate inclusiv cu acostament. Lungimea reabilitată va fi de 1047 metri liniari, cu suma de 1,06 milioane lei. Concomitent cu acest lucrări va trebui reabilitată și canalizarea pe această stradă.

Strada Dragoș Vodă va fi reabilitată pe o distanță de 1300 metri liniari, cu o valoare de 908 mii lei.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Dumitru Pantazi anunță stadiul unui nou proiect european ce ar reduce birocrația din Primărie

Răzvan Grecu

Pășcănenii solicită creșterea numărului de curse, pe transportul public.”Nu avem bani cu ce plăti taxiul”!

Marius Parteni

Prețul gigacaloriei scade doar pentru primele trei luni ale anului viitor

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site