RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Strategia de dezvoltare a municipiului va fi dezbătută mâine în ședință publică. Grupul de inițiativă Locală a anunțat că pășcănenii vor veni în număr mare pentru a protesta împotriva sistării apei

Miercuri, 21 ianuarie, începând cu ora 10.00, în sala multifuncțională a Primăriei Pașcani va avea loc dezbaterea publică privind Strategia de Dezvoltare a Municipiului Pașcani pentru perioada 2014-2020.

Proiectul de hotărâre însoțit de anexele aferente au fost afișate pe site-ul instituției: www.primariapascani.ro   și la sediul administrației . Grupul de inițiativă locală a anunțat că pășcănenii vor veni în număr foarte mare pentru a protesta împotriva acțiunii de sistare a apei .

Reamintim faptul că Apavital a recurs din nou, luni 19 ianuarie, la măsura sistării apei potabile în trei blocuri din municipiu, iar astăzi au urmat altele. În această dimineață, la sediul administrației locale a venit un grup de pășcăneni pentru a discuta cu autoritățile locale.

  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Service-ul lui Olariu a funcționat ilegal ani de zile! Pantazi nu l-a amendat și l-a pus în legalitate în ultimele zile de primar! (DOC)

Răzvan Grecu

Bugetul lucrărilor de modernizare al Școlii „Iordache Cantacuzino” a fost suplimentat. Elevii sunt așteptați pe 5 septembrie cu porțile deschise

Răzvan Grecu

Noul viceprimar a trecut la treabă. Câinii şi curăţenia, primele priorităţi

Răzvan Grecu
Încarcă...