NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Târg de mașini în municipiul Pașcani. Șoferii vor fi trași la răspundere dacă nu-și ridică autoturismele. La fel și cei care le abandonează pe domeniul public

 Pășcănenii care își vând mașinile pe domeniul public, riscă să primească amenzi drastice din partea Poliției Locale.  Hotărârea aparţine Primăriei, iar amenda va fi cuprinsă între 500 şi 1000 de lei.

Poliția Locală atrage atenția asupra fenomenului care este în creștere în ceea ce privește vânzarea automobilelor în municipiul Pașcani. Comercianții de mașini expun marfa în zone centrale, în speranța unei posibile tranzacții.

„Pe data de 19 ianuarie 2015, Nicolae U. din comuna Sirițel a expus spre vânzare autoturismul proprietatea marca Peugeot, pe strada Ștefan cel Mare, în fața magazinului Profi.  Persoana a fost cooperantă și a înțeles să-și ia autoturismul. Șoferul a fost sancționat cu avertisment conform HCL 30/ 2002 modificat cap II pct. 31. Menționez faptul că actul normativ amintit, respectiv expunerea spre vânzare a mașinilor pe spațiile publice se sancționează cu amendă de la 500-1000 lei”, a adăugat comandantul.

  

 Poliția Locală a început o nouă operațiune de amendare a proprietarilor de mașini care le-au abandonat pe domenii publice. Ei sunt constrânși să își ridice autoturismele, altfel riscă amenzi uriașe.

„Agenții compartimentului Circulației pe Drumurile Publice au început o acțiune de inventariere și depistare a mașinilor abandonate pe domeniul public în conformitate cu prevederile Legii 421/2002 privind regimul juridic al autovehiculelor abandonate pe domeniul public. Rugăm cetățenii care au mașini și sunt improprii circulației  șă-și ridice aceste autoturisme de pe domeniul public”, a concis comandantul Poliției Locale.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Trei miei furați din curtea unei gospodării din Lespezi. Poliția caută autorii

Ema Roman

Bărbatul care acuză un consilier local din Valea Seacă de agresiune, a rămas fără splină. Familia caută donatori

Răzvan Grecu

Atenție șoferi! Poliția Rutieră desfășoară o acțiune alături de RAR la ieșirea din municipiul Pașcani spre Valea Seacă

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site