NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sănătate

Strângere de fonduri pentru dotarea Secției de Pediatrie, din cadrul Spitalului Municipal Pașcani

Asociația ”AMA zâmbet de copil” din Iași a inițiat o campanie de strângere de fonduri pentru a veni în sprijinul Secției de Pediatrie din cadrul Spitalului Municipal Pașcani. Pentru început, se dorește achiziționarea unei rampe de rezervă și oxigenator pentru sala de operație, echipamente în valoare de 32.205 lei.

”Zâmbetul unui copil este cel mai bun leac pentru suflet! Ajutați-ne să aducem zâmbete pe chipurile copiilor!Spitalul Municipal de Urgență Pașcani are nevoie de ajutorul nostru pentru dotarea unor secții aflate în competența sa.Datorită progresului rapid al tehnologiei cu aparatură medicală precum şi a noilor metode terapeutice, investițiile în câmpul sănătății sunt o necesitate pentru noi toți.Asociația ”AMA ZÂMBET DE COPIL” având o experiență de peste 4 ani în domeniul achiziționării de aparatură medicală performantă, acum, în colaborare cu Spitalul Municipal de Urgență Pașcani, vom derula acest minunat proiect.Prin urmare, vă propunem ca împreună să dotăm încă un spital cu aparatură medicală performantă. Cu toții ne dorim să vedem copii sănătoși și cu zâmbetul pe buze.O creștere a investițiilor pentru dotarea Spitalului Municipal de Urgență Pașcani cu aparatura medicală, va îmbunătăți serviciile medicale oferite celor mici din zonă și împreună vom fi alături de cadrele medicale dedicate în totalitate pacienților”, este mesajul celor de la ”AMA  zâmbet de copil”.

Persoanele care vor să contribuie la la îmbunătățirea condițiilor în care vor fi tratați micii pacienți, o pot face cu specificația ”SPITAL”, ASOCIAȚIA AMA ZÂMBET DE COPIL. Telefon: 0758.562.522 . Mail: office@ama-zambetdecopil.ro.

CEC BANK
CONT LEI: RO18CECEIS0130RON1151240
CONT EURO : RO05CECEB000C1EUR0860961
SWIT: CECEROBUXXX

Pay-Pal

https://www.paypal.com/cgi-bin/webscr?cmd=_s-xclick&hosted_button_id=T26A8RHJCHNUQ&source=url

Asociația este înscrisă în registrul ANAF.
Emite contracte de sponsorizare pentru societățile care doresc sa o susțină!

În ultimii ani, și Compania RomPak SRL Pașcani a susținut proiectele de modernizare a Spitalului Municipal de Urgență.  A contribuit cu sume importante de bani, pentru lucrări de modernizare și reabilitare la Secția de Pediatrie.Advertisements

Related posts

Medicii ieșeni nu se relaxează după 15 mai

Redacția

Tentativă de suicid la Răchiteni! O femeie a fost la un pas de a-şi pierde viaţa

Ema Roman

În România sunt 12.240 de persoane infectate cu coronavirus. Peste 4.000 de pacienți s-au vindecat

Redacția
Încarcă...