RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Aprodex a donat tablete elevilor defavorizați

Donație de tablete în sprijinul copiilor defavorizați din Mogoșești-Siret și Muncelul de Sus. În contextul desfășurări învățământului la distanță, procesul educațional a devenit mai complicat. Cinci elevi care provin din categorii sociale defavorizate vor avea condiții pentru a putea învăța online.

”Grupul de firme Aprodex din Paşcani, în colaborare cu Primăria comunei Mogoşeşti Siret, a venit în sprjinul a cinci familii din medii defavorizate, în satele Mogoşeşti Siret şi Muncelul de Sus, oferind tablete copiilor, un suport necesar acestora pentru buna desfăşurare a procesului de învăţământ la distanţă, în contextul pandemiei de Covid-19”, este anunțul făcut pe pagina de facebook a firmei Aprodex.

Aprodex este o societate comercială cu capital integral privat, cu sediul în Pașcani, înfiinţată în anul 2001, ce activează în domeniul construcţiilor, având ca obiecte principale de activitate lucrările de construcţie, reparaţie şi întreţinere a căilor ferate, construcţiile civile şi industriale.

Related posts

Primăria pregătește 2.400 de tichete sociale. Vezi condițiile pe care trebuie să le îndeplinească solicitanții

Oana Cordoneanu

Droguri trimise prin colete din Spania, vandute in Vrancea si Brașov

Redacția

Concurs pentru ocuparea postului de factor poștal la Târgu Frumos

Oana Cordoneanu
Încarcă...