RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Ștrandul Municipal a adus în această vară încasări la bugetul local de 76. 865 lei

Final de sezon la Ștrandul Municipal Pașcani. Această vară a fost profitabilă pentru bugetul local.

  

Ștrandul a fost deschis pe 6 iunie, închiderea oficială pe 1 septembrie, iar la bugetul local s-au adunat 76. 865 lei, față de 56.000 lei cât au fost încasările din vânzarea biletelor, în 2014. Vârful sezonului l-a constituit luna august.

Tarifele de intrare au fost aceleași ca anul trecut. Adulții au achitat o taxă de 10 lei, tinerii cu vârsta între 7 și 18 ani – 5 lei, în timp ce copiii sub 7 ani, cei instituționalizați, veteranii de război și persoanele cu handicap au avut acces gratuit.

Și în acest an, nemulțumirea celor care au dorit să petreacă o zi sub soarele arzător, a fost că nu au existat spații destinate activităților de comerț , printre care o terasă cu băuturi răcoritoare și produse alimentare. De trei ani de zile este această situație. Motivul pentru care nu s-a mai organizat licitație în acest an , pentru astfel de spații, este finalul sezonului estival, iar astfel de demers nu își mai avea rostul.

Rămâne de văzut anul viitor, dacă autoritățile locale vor începe procedurile mai devreme pentru a scoate la licitație spațiile destinate activităților de comerț sau pot concesiona locația.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Furnizarea apei potabile este întreruptă pe străzi din Pașcani

Redacția

Drumul spre Vascani deblocat după intervenția oamenilor și a presei

Marius Parteni

PSD nu este de acord cu achiziționarea de autobuze ”second hand”, cum își dorește primarul Pantazi

Răzvan Grecu
Încarcă...