NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Strada Traian Vuia şi parcarea din zona Raiffeisen, vor fi asfaltate săptămâna viitoare

Încă două obiective din Paşcani vor intra în reparaţii în cursul săptămânii viitoare. Este vorba despre strada Traian Vuia şi parcarea din zona Băncii Raiffeisen.  Acestea vor fi asfaltate de către SC Enviro SRL, firma cu care Primăria Paşcani a încheiat un contract în toamna anului trecut.

Advertisements

 

 

  

Firma care s-a angajat să realizeze lucrări de întreţinere şi reparaţie în mai multe zone din municipiul Paşcani, se apropie de finalul proiectului. Mai sunt de executat doar două obiective, din totalul de 28 pe care le-au avut.

De săptămâna viitoare, cei de la firma SC Enviro Srl vor relua ultima parte a lucrărilor de asfaltare din muncipiul Paşcani. A mai rămas de asfaltat strada Traian Vuia, şi parcarea din zona băncii Raiffeisen, din deal. Odată cu îmbunătăţirea condiţiilor meteo, cei de la Enviro se vor apuca de treabă, şi sperăm noi ca săptămâna viitoare să şi termine aceste lucrări. Ar mai fi şi câteva retuşuri de făcut de la fostele lucrări. Tot săptămâna viitoare, sperăm noi să se ocupe şi de această parte”, a precizat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Paşcani. 

Advertisements
Advertisements

Related posts

A fost semnat contractul pentru serviciile de proiectare Axa rutieră strategică 1 Iași – Suceava

Redacția

Primăria Pașcani, gazda unei ședințe prezidate de prefectul județului, pe probleme de fond funciar!

Marius Parteni

Lista de investiții pentru anul 2022 este aproape gata! În februarie va fi supusă votului, împreună cu bugetul local!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site