NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Lobby făcut de fostul consultant politic al lui Dumitru Pantazi pentru convențiile individuale propuse de ApaVital (DOC)

Întâlnire de taină astăzi la Primăria Pașcani. Consilierii locali au fost convocați prin email la o întâlnire unde urma să se discute despre metodologia de facturare a serviciilor de apă de către operatorul ApaVital. La aceasta a participat Gheorghe Vlasie, un fost cadru universitar ce are un contract de consultanță cu operatorul.

 

 

În sală s-au aflat șase consilieri locali: Mihaela Spiridon, Marius Pintilie, Andrei Râznic, Ioan Danu, Claudiu Bodașcă, Sorin Olariu și viceprimarul Gabriela Nedelcu.

Cel care a prezidat ședința a fost consultantul Gheorghe Vlasie, ce, se pare, s-a ocupat o vreme de campania electorală a primarului Dumitru Pantazi, la alegerile locale din 5 iunie 2016.

Conform acestuia, se dorește întocmirea unui proiect de metodologie care, în urma discuțiilor dintre aleși, să fie asumat de toți consilierii locali. La nivel declarativ, se are în vedere  stabilirea unor termene pentru înființarea asociațiilor de proprietari și modalitatea de contractare a serviciilor, pe bază de contracte individuale sau convenții.

Următoarea ședință este programată miercuri, 17 august, de la orele 15.00. La aceasta sunt așteptați să participe reprezentanți ApaVital de la Primărie, dar și consilieri locali.    

Vezi invitația ApaVital!

Advertisements
Loading...

Related posts

Rezultatele examenului scris pentru şefia pieţelor din Paşcani! Cine are cea mai mare notă

Ema Roman

Olariu se suie pe panica provocată de coronavirus în lupta sa personală cu Pintilie: „A fost în Veneția și nu s-a autoizolat”! Direcția de Sănătate Publică Iași îi spulberă minciuna!

Răzvan Grecu

Guvernul a dat banii, Primăria face analize! Lucrări de refacere a zonelor afectate de calamități în stadiu de procedură

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site