NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Știri de la cititori: Comunitatea pășcăneană a pierdut un OM DE MARE VALOARE

A plecat dintre noi, in urma unui accident tragic, care a consternat intreaga comunitate, cel care a fost  DOMNUL  EC. GAVRIL  MURARU, sot devotat, tata si bunic iubitor, profesionist de inalta clasa si autodidact desavarsit in matematica.

Personalitate complexa, cu o cultura vasta, a trecut prin viata cu discretie si modestie desi, noi, cei care l-am cunoscut si apreciat, stim ca locul sau era, si va ramane,  in randul elitelor intelectuale ale orasului.
A fost un dascal innascut , ,,nu facut”, exigent cu sine dar si cu cei din jur, pentru care singurul tel acceptat era excelenta. Marturie pentru acest crez  implinit sunt multitudinea de tineri care au obtinut performante si care au avut norocul sa-l aiba ca mentor.  Succesele  acestor  tineri erau  suprema  lui multumire, alaturi de care traia bucuriile victoriilor ca un parinte, pentru ca investea in ei, deopotriva, stiinta si suflet.
In numele  celor care impartasesc aceste ganduri ii aducem un pios omagiu , iar familiei indurerate transmitem ,,Sincere condoleante !”.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  

 PETRONELA GRIGOROAEA

 

Advertisements

Related posts

“Joker” şi “The Hateful Eight” rulează la drive-in cinema de la Iulius Mall Iaşi

Redacția

Ioana cel Mare, un cofetar talentat din Pașcani a participat la ”Chefi la cuțite”

Oana Cordoneanu

Povestea tunelului de 800 de metri, ascuns în munții României. A fost construit pe vremea austro-ungarilor

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site