RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Miroslovești: Tâmplărie termopan pentru școala din Soci și camere de supraveghere în satele componente ale comunei

Consilierii din comuna Miroslovești au  aprobat în ședința legislativului local de ieri seară două proiecte importante pentru comunitate. Este vorba despre cele cu privire la înlocuirea tâmplăriei din lemn cu termopan la școala din Soci și montarea unor camere video în toate satele componente ale comunei.

Cel care a inițiat acest proiect de hotărâre este primarul localității, Ionuț Gospodaru. Edilul local a afirmat că în cazul școlii din Soci se impune înlocuirea tâmplăriei deoarece cea din lemn este veche, iar energia termică se pierde.
Cât privește camerele de luat vederi primarul Gospodaru a afirmat faptul că acestea vor fi montate în cele mai importante locații din sate, pentru a respecta astfel legea pazei proprietăților publice și private.           

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

  

 

Related posts

Sediul pompierilor din Lespezi a fost inaugurat. Placheta de mulțumire din partea ISU Iași, pentru suportul oferit de primărie

Marius Parteni

Decizie aberantă a consilierilor din Răchiteni care afectează mediul de afaceri. Taxă de utilizare a drumurilor pentru mijloacele ce depășesc 16 tone

Marius Parteni

Întâlniri de consiliere și informare cu fermierii din comunele Răchiteni și Ruginoasa

Redacția
Încarcă...