RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Stenograme din ședința PNL. Ședință cu scântei. Ce reproșuri au fost aduse conducerii

Ședința conducerii PNL a avut și momente tensionate, fiind reproșuri privind modul de luare a deciziilor, dar și pe seama faptului că partidul este dezorganizat, iar public e prezentat faptul că au peste 20% în sondaje, susțin surse de la vârful formațiunii liberale.

Au fost făcute reproșuri conducerii restrânse a partidului FOTO Inquam

Au fost făcute reproșuri conducerii restrânse a partidului FOTO Inquam

Primul lider care a vorbit de problemele interne a fost Robert Sighiartău, unul dintre vicepreședinții formațiunii. „Am făcut această alianța cu PSD și UDMR pentru o majoritate stabilă pentru a putea face reforme. S-au luat decizii numai în grupul restrâns, președinte, secretar general și prim-vicepresedinți așa cum s-a propus și această listă. Nu a fost consultat partidul în legaăura cu ordonanța privind pragul, nu s-a consultat partidul cu privire la grevă și din păcate partidul a pierdut mult si noi am pierdut mult. Noi vom merge în teritoriu să cerem votul oamenilor. Credeti ca profesorii mai au încredere în noi? Nu vreau să mă disociez de deciziile partidului tocmai de accea vă fac o propunere în acest moment important”, a precizat Sighiartău.

  

Reprezentantul PNL a cerut ca oamenii care s-au ocupat de alcătuirea listei să-și asume răspunderea pe acele nume decise și urmările electorale,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

De ce nu vor liberalii tandem PSD-PNL la președinție | ANALIZĂ

Redacția

Următoarea super-furtună solară ar putea provoca o „apocalipsă a internetului”, cu continente întregi deconectate și pagube de miliarde de dolari pe zi – studiu american

Redacția

Cum l-a ironizat Sebastian Burduja pe Nicușor Dan într-un platou de televiziune. “E nevoie de el înapoi în societatea civilă bucureșteană”

Redacția
Încarcă...