RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Senatorul Irineu Darău şi-a depus oficial candidatura la funcţia de preşedinte al USR PLUS

„Membru cu membru am construit, de la zero, singura alternativă politică viabilă pentru viitorul României şi tot membru cu membru suntem datori să ne recuperăm proiectul din mâinile unor găşti acaparatoare, conduse sau girate de Barna şi Cioloş, care zi de zi închistează guvernarea internă în clientelism şi autoritarism, iar evoluţia la guvernarea României în poziţia capului plecat. Zi de zi pierdem români care ne-au acordat încredere, prin vot, şi oameni valoroşi din partid. Trăim sub conducerea unei echipe cu nume liberal, dar cu metehne totalitariste, care a normalizat deficitul de democraţie, statul „drepţi” la coada numirilor şi expulzarea sau cenzurarea oricărei voci independente. Am pierdut timp preţios la guvernare, dar este momentul să redevenim puternici şi să producem schimbarea dorită de români”, a transmis senatorul, conform unui comunicat de presă. 

Potrivit comunicatului de presă transmis, candidatura sa „reprezintă un semnal de alarmă faţă de accelerarea partidului spre irelevanţa politică”, motivând că membru cu membru, partidul trebuie să se delimiteze de cenzura, clientelismul şi ineficienţa promovate de conducerea actuală”. 

Sursa citată mai arată că Irineu Darău transmite că va demisiona după doi ani în cazul în care este ales preşedinte al formaţiunii şi va genera noi alegeri pentru recalibrarea partidului în funcţie de aşteptările membrilor şi votanţilor. 

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  

Related posts

Victoria ucraineană depinde de cooperarea cu Europa, le-a spus Zelenski miniştrilor de externe ai UE reuniţi la Kiev / „Nu văd niciun stat membru care să se clatine”. Borrell a propus un nou pachet de ajutor, de 5 mld. euro

Redacția

Bărbat amendat de două ori într-o noapte, după ce a făcut scandal într-un centru de carantină

Redacția

Joe Biden a semnat legea care înăsprește restricțiile împotriva Huawei și ZTE, considerate amenințări pentru securitatea SUA

Redacția
Încarcă...