NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Monden

Ștefan Ionescu pleacă de la NewsPascani.com. De luni este redactorul șef al cotidianului băcăuan Deșteptarea!

Ștefan Ionescu redactor-șef DeșteptareaRedactorul-șef al NewsPascani.com și totodată realizator tv la Actualitatea TV se desparte de astăzi de presa pășcăneană. De luni acesta va fi redactorul-șef al cotidianului Deșteptarea și prezentatorul Știrilor TV Bacău.

Acceptarea contractului oferit de cel mai puternic trust de presă din Bacău înseamnă un pas important pe plan profesional dar și familial, întrucât Ștefan locuiește împreună cu soția sa în Bacău.

Prezent din 2011 în presa pășcăneană, Ștefan a reușit, alături de colegii din redacție, să propulseze fluxul de știri NewsPascani.com în poziția de lider incontestabil al presei electronice din Pașcani. Pe plan audio-vizual acesta a atras un număr neașteptat de telespectatori cu un format îndrăzneț de emisiune culturală: Lumea din Cărți.

  

Din punct de vedere editorialistic, Ștefan a demonstrat că se poate critica fără a da cu parul, reușind de fiecare dată să-și expună opiniile într-un bun-simț incontestabil.

Colectivul NewsPascani.com și Actualitatea TV îi urează pe această cale succes la noul loc de muncă!

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Aventurierul Dumitrașcu cere bani pe dovezile împotriva lui Chirica. Călătorii în America de Sud din salariul de bugetar

Redacția

Cadouri muzicale de Ziua Femeii la Pașcani. Ce poți face în acest weekend

Oana Cordoneanu

Azi se sărbătoreşte Ziua Internațională a Fetelor

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site