NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Ştefan Hruşcă va concerta la Iaşi

Ştefan Hruşcă susţine două reprezentaţii ale spectacolului „Leru-i Ler”, în Sala Mare a Teatrului Naţional „I. L. Caragiale” din Bucureşti, pe 14 decembrie, de la ora 17.30 şi 20.00, ca urmare a vânzărilor mari de bilete şi a cererii publicului.Supranumit „Dascălul de colinde”, Ştefan Hruşcă revine an de an în România pentru întâlnirea cu publicul şi pentru a duce mai departe obiceiul colindului.

 

Anul acesta, interpretul va susţine alte 21 de concerte în ţară. Turneul va începe, pe 9 decembrie, la Buzău, şi va ajunge – printre altele – la Ploieşti, Tulcea, Constanţa, Braşov, Deva, Cluj-Napoca, Cristian, Iaşi, Suceava şi Piatra Neamţ. Ultimul concert din această serie este programat să aibă loc pe 28 decembrie, la Galaţi.

  

Din repertoriul ales de interpretul în vârstă de 57 de ani vor face parte piese clasice, precum „Florile Dalbe”, „Trei Păstori”, „Afară Ninge Liniştit”, „Linu-i Lin”, „Sfântă-i Sara de Crăciun”, şi de pe noul său album, „Cântece de acasă”.

Biletele pentru reprezentaţia de la Bucureşti, din data de 14 decembrie, programată pentru ora 17.30, costă 80 de lei, 120 de lei şi 160 de lei şi pot fi cumpărate începând de joi, din magazinele reţelei Biletoo.ro, de la agenţia de bilete ale Teatrului Naţional Bucureşti. De asemenea, acestea pot fi achiziţionate şi online, de pe biletoo.ro, bilet.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro, eventim.ro, ticketstore.ro, ticketnet.ro.

sursa oradeiasi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

PIERDUT CERTIFICAT CONSTATATOR AL I.I. MURARU D.SUZANA-ROXANA

Redacția

Care este cel mai mare NUMĂR existent?

Redacția

Cum îi puneau beţe în roate autorităţile din Focşani celui mai mare arhitect român, Ion Mincu – de câte ori şi-a dat demisia

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site