NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Sptalul CF Pașcani transformat în fortăreață: Contractul managerului a expirat, directorul medical și purtătorul de cuvânt au fost schimbați. Presa interzisă în unitate!

Situație stranie la Spitalul CF Pașcani. Unitatea medicală nu mai are oficial manager și director medical. Asta deoarece Mihaelei Amariei i-a expirat contractul de mandat, iar Constantin Melinte a trebuit să renunțe la funcția de director medical după ce a împlinit vârsta de 65 de ani. Și purtătorul de cuvânt al instituției a fost schimbat de la începutul acestui an, din motive necunoscute.

 

 Doctorul Igor Velenciuc, cel însărcinat să răspundă de relația cu mass-media, ne-a sugerat să discutăm cu cei din conducerea unității, întrucât el nu mai este purtător de cuvânt. Reporterii noștri au încercat astăzi să afle cine anume conduce unitatea medicală, dar au fost opriți la poarta unității de paznicul de serviciu.

 ”Nu aveți acces în incinta instituției. Ăsta este ordinul trasat de director”, a spus paznicul.

 Totul după ce, cu o oră înainte, de la Biroul de Informații al instituției ne-a fost transmis faptul că managerul se află într-o ședință și nu ne poate primi, fapt pentru care ne-a fost recomandat să revenim.

 Menționăm faptul Mihaela Amariei a fost numită în funcția de manager prin ordin al ministrului Transporturilor din data de 16 ianuarie 2013. În ceea ce îl privește pe medicul Constantin Melinte, acesta a renunțat la funcția de director medical după ce a împlinit vârsta de 65 de ani.

 Conform unor surse din cadrul instituției, Mihaela Amariei și Constantin Melinte sunt încă pe funcțiile ocupate până la finele anului trecut, cel puțin până când Ministerul Transporturilor va lua o decizie în acest sens.

 Cum cei care încă conduc această unitate au închis poarta pentru a nu comunica cu presa, Actualitatea Tv a solicitat un punct de vedere de la reprezentanții ministerului. Răspunsul urmează să sosească zilele acestea.  

 Menționăm faptul că interzicerea accesului ziariștilor în unitatea medicală nu este prima acțiune a celei care s-a aflat la conducerea Spitalului CF, în ultimii trei ani. Un ziarist de la Actualitatea Tv a fost reclamat la Poliție pentru că și-a permis în anul 2014 să filmeze un protest spontan al angajaților.

Am încercat să îi contactăm telefonic pe Mihaela Amariei și Constantin Melinte, însă aceștia nu au răspuns apelurilor noastre.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Lista cu artiștii aleși pentru a concerta de Zilele Orașului a fost anulată. Primăria a schimbat firma desemnată inițial să organizeze evenimentul

Răzvan Grecu

Confuzia făcută de viceprimarul Gabriela Nedelcu în ședința de Consiliu Local de astăzi

Marius Parteni

Poliţiştii locali i-au cerut primarului să le redea drepturile salariale

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site