RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Începe concursul de proiecte “Spații Verzi”, destinat școlilor și ONG-urilor de mediu. Niciun aplicant la Pașcani

O inițiativă aparținând MOL România și Fundației pentru Parteneriat oferă posibilitatea școlilor și ONG-urilor să se implice în proiecte pentru comunitate. Este vorba despre  concursul “Spații verzi”  prin care se alocă fonduri pentru înfiinţarea şi reabilitarea parcurilor publice, terenurilor de joacă, parcurilor şcolilor, cu implicarea comunităţii  în scopul utilizării comunitare.

Reporterii Actualitatea TV au încercat să afle dacă există unități de învățământ din Pașcani care să aplice la acest proiect. Am primit răspuns doar din partea a două instituții. Este vorba despre Colegiul Național “Mihail Sadoveanu” și Colegiului CF “Unirea” Pașcani. Din informațiile obținute rezultă faptul că principalul motiv pentru care nu s-au implicat în proiect, este timpul prea scurt pus la dispoziție pentru realizarea cererilor de finanțare. 

  

Anul acesta, suma totală disponibilă pentru proiecte este de 217.900,00 lei, iar suma maximă ce poate fi solicitată este de 9.000,00 lei/proiect. 

Data de lansare a ofertei de finanţare este 11 ianuarie 2016, iar termenul limită pentru depunerea cererilor este 10 februarie 2016. 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Balul Bobocilor de la Colegiul Tehnic „CF Unirea”s-a încheiat. Moment de reculegere pentru Alexandru Ștefan Ungureanu. Vezi cine a câștigat titlul de Miss și Mister Boboc! (GALERIE FOTO – VIDEO)

Redacția

Peste 5000 de absolvenți de liceu din județul Iași vor participa la examenul de Bacalaureat 2021

Redacția

Ministrul interimar al educației a făcut apel la părinți

Redacția
Încarcă...