NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Sorin Olariu a sesizat DNA în cazul tentativei de mituire a jurnaliștilor de la Actualitatea TV!

Sorin Olariu, candidatul PMP la fotoliul de primar, nu a rămas indiferent la dezvăluirile făcute de NewsPascani.com, prin care primarul Dumitru Pantazi a încercat să-și cumpere liniștea electorală la postul de televiziune, Actualitatea TV.

 

NewsPascani.com a dat ieri publicității, fragmente din discuțiile avute cu viceprimarul Vasile Axinte, conform cărora contra unei sume de bani, jurnaliștii de la Actualitatea TV ar fi trebuit să nu-l mai critice pe primarul Dumitru Pantazi pe perioada preelectorală și cea electorală.

  

În urma acestor dezvăluiri, Sorin Olariu a postat pe Facebook un mesaj prin care anunță că a sesizat procurorii DNA pentru a investiga faptele relatate de NewsPascani.com. Politicianul își motivează gestul ca fiind unul de spirit civic, fără a avea conotații electorale.

 

„Pentru viitorul copiilor nostri. Speram ca cele relatate de dv. sunt reale si aveti si probe. Eu personal, am facut plangere catre cei de la DNA ( online ). Nu am facut aceasta plangere pt. ca D. Pantazi este contra candidatul meu, am facut-o din spirit civic. Eu personal am mai facut astfel de plangeri si, din punctul acesta de vedere, nu pot fi acuzat de * populism sau campanie electorala *. O seara buna tuturor!”, se arată în mesajul postat de Sorin Olariu pe Facebook.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Complexul comercial „Market 55” s-a închis. Spațiul urmează să fie închiriat unui mare brand!

Marius Parteni

Primarul Dumitru Pantazi susține că el nu s-a ocupat de „livrarea grâului” la Prest Serv Apa și deci e nevinovat! În acel moment era „doar” director general la AgroComplex Lunca Pașcani!

Răzvan Grecu

Fapte nu vorbe! Măsuri simbolice de îmbunătățire a comerțului din piața vale!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site