RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Sorin Olariu a sesizat DNA în cazul tentativei de mituire a jurnaliștilor de la Actualitatea TV!

Sorin Olariu, candidatul PMP la fotoliul de primar, nu a rămas indiferent la dezvăluirile făcute de NewsPascani.com, prin care primarul Dumitru Pantazi a încercat să-și cumpere liniștea electorală la postul de televiziune, Actualitatea TV.

 

NewsPascani.com a dat ieri publicității, fragmente din discuțiile avute cu viceprimarul Vasile Axinte, conform cărora contra unei sume de bani, jurnaliștii de la Actualitatea TV ar fi trebuit să nu-l mai critice pe primarul Dumitru Pantazi pe perioada preelectorală și cea electorală.

  

În urma acestor dezvăluiri, Sorin Olariu a postat pe Facebook un mesaj prin care anunță că a sesizat procurorii DNA pentru a investiga faptele relatate de NewsPascani.com. Politicianul își motivează gestul ca fiind unul de spirit civic, fără a avea conotații electorale.

 

„Pentru viitorul copiilor nostri. Speram ca cele relatate de dv. sunt reale si aveti si probe. Eu personal, am facut plangere catre cei de la DNA ( online ). Nu am facut aceasta plangere pt. ca D. Pantazi este contra candidatul meu, am facut-o din spirit civic. Eu personal am mai facut astfel de plangeri si, din punctul acesta de vedere, nu pot fi acuzat de * populism sau campanie electorala *. O seara buna tuturor!”, se arată în mesajul postat de Sorin Olariu pe Facebook.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Primăria are buget. Șefii executivului spun că au întocmit cel mai realist proiect. PP DD s-a abținut la vot (VIDEO)

Marius Parteni

Primarul Marius Pintilie i-a mulțumit viceprimarului Cristian Rățoi, la finalul Zilelor Municipiului Pașcani

Răzvan Grecu

Subiectul redeschiderii circulației pe strada Eugen Stamate, de la Oficiul Poștal spre piață, datează din anul 2014!

Marius Parteni
Încarcă...