NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Şofer din Târgu Frumos, beat şi cu maşina răsturnată în şanţ

Incidentul s-a petrecut la Târgu Frumos. Un alt accident cu victimă a avut loc la Podul de Piatră, în Iaşi. Un şofer de 28 de ani, din Târgu Frumos, s-a răsturnat ieri-dimineaţă într-un şanţ cu maşina pe care o conducea, un autoturism Matiz.  

La faţa locului a intervenit un echipaj medical de urgenţă al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Iaşi, substaţia Târgu Frumos. Membrii echipajului susţin că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, prezentând halenă alcoolică.

„Autoturismul pe care îl conducea era răsturnat pe capotă, într-un şanţ, iar bărbatul era policontuzionat, cu fractură la nivelul piciorului stâng, plagă de trei centimetri în regiunea abdominală dreaptă, multiple excoriaţii umăr stâng, antebraţ stâng, regiunea abdominală stângă“, a precizat Nicolai Pralea, asistent medical principal şi purtător de cuvânt al SAJ Iaşi.

  

După acordarea asistenţei medicale de urgenţă de către echipajul cu medic, pacientul a fost transportat la Compartimentul de Primiri Urgenţe de la Spitalul Târgu Frumos pentru investigaţii de specialitate.

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Advertisements

Related posts

1,26 alcoolemia unui şofer păşcănean care în prima zi de Paşte a produs un accident în intersecţia semaforizată

Marius Parteni

Dosarul cu sprijin FBI al clanului Corduneanu: punct final după 5 ani şi circa 100 de termene

Redacția

Inconştienţa la volan: tânăr din Heci condamnat pentru moartea prietenului cu care a fost la grătar

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site