NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Şofer din Târgu Frumos, beat şi cu maşina răsturnată în şanţ

Incidentul s-a petrecut la Târgu Frumos. Un alt accident cu victimă a avut loc la Podul de Piatră, în Iaşi. Un şofer de 28 de ani, din Târgu Frumos, s-a răsturnat ieri-dimineaţă într-un şanţ cu maşina pe care o conducea, un autoturism Matiz.  

La faţa locului a intervenit un echipaj medical de urgenţă al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Iaşi, substaţia Târgu Frumos. Membrii echipajului susţin că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, prezentând halenă alcoolică.

„Autoturismul pe care îl conducea era răsturnat pe capotă, într-un şanţ, iar bărbatul era policontuzionat, cu fractură la nivelul piciorului stâng, plagă de trei centimetri în regiunea abdominală dreaptă, multiple excoriaţii umăr stâng, antebraţ stâng, regiunea abdominală stângă“, a precizat Nicolai Pralea, asistent medical principal şi purtător de cuvânt al SAJ Iaşi.

Advertisements
  

După acordarea asistenţei medicale de urgenţă de către echipajul cu medic, pacientul a fost transportat la Compartimentul de Primiri Urgenţe de la Spitalul Târgu Frumos pentru investigaţii de specialitate.

Advertisements

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Advertisements
Advertisements

Related posts

TRAGEDIE PE ȘOSEA! O tânără cu BMW s-a învârtit în curbă şi a ajuns pe contrasens

Redacția

POLIŢIŞTII LA RAPORT! IATĂ ÎN CIFRE ACTIVITATEA INSPECTORATULUI DE POLIŢIE JUDEŢEAN IAŞI ÎN ANUL 2017

Ema Roman

Un jaf inceput la Iasi a speriat toata tara. Zeci de politisti si procurori lucreaza zi si noapte sa-i dea de capat

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site