NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Societatea de salubrizare a scăpat pe moment de amenințările celor de la Salubris Iași

Societatea de salubrizare din Pașcani a scăpat de amenințarea de a nu mai avea unde să depoziteze gunoiul colectat de pe străzile din municipiu. La finele anului trecut, firma a achitat 240.000 lei către administratorul gropii ecologice de la Țuțora. În decembrie 2015 societatea Eco-Salubritate anunța că există pericolul ca gunoiul să nu mai fie colectat, întrucât aveau datorii către Salubris Iași, prin neplata cheltuielilor de depozitare.

Consiliul Local a alocat o sumă 200.000 lei sub forma unei majorări de capital, iar alți 40.000 lei au fost plătiți din surse proprii.

“După cum știți, Consiliu Local a venit cu un aport de capital de 200.000 lei, sumă achitată pe data de 29 decembrie, iar între timp noi am mai achitat din surse proprii în jur de 40.000 lei din datoria totală care era la un moment dat de 352.000 lei. Sperăm ca în 3-4 luni să ajungem cu factura la zi”, ne-a declarat Eduard Dumea, directorul de la Eco-Salubritate.

Cât privește cantitatea de gunoi ridicată zilele acestea, reprezentantul unității susține că muncitorii nu s-au confruntat cu cantități mai mari decât cele normale.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

loading...
Advertisements

Related posts

Lucrări de plombare în bătaie de joc! Lucrări de plombare cu care se laudă primarul!

Marius Parteni

Ce mai cumpără Primăria Pașcani (DOC)

Oana Cordoneanu

Culmea prostiei la Pașcani: Consiliul Local a dat în judecată ARSACIS pentru a emite un act adițional, iar la o lună de zile dezbate forma dorită de asociație! Vom pierde procesul de 1,5 milioane de lei!

Răzvan Grecu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site