NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

RAGCL a făcut plăți în avans pentru a plăti cu ușurință facturile către furnizorul de gaz

Șefii RAGCL Pașcani nu vor să mai acumuleze datorii la plata facturii de gaz metan, mai ales că afară se anunță temperaturi scăzute. Aceștia au achitat 150.000 lei în avans furnizorului de gaz, din factura pentru luna decembrie ce urmează să ajungă pe adresa unității.Din estimările directorului general Gelu Nedelcu, factura pentru luna decembrie va fi de aproximativ 900.000 lei.

 

“Vreau să vă spun că în acest moment avem achitată integral factura curentă, deși termenul ar fi fost 15 ianuarie, ba mai mult avem plătit în avans pentru consumul pe luna decembrie care af fi avut data scadentă la jumătatea lunii februarie, noi am plătit 150.000 lei. Așadar avem plătit în avans factura care nu s-a emis, iar noi estimăm după calculele făcute o factură între 800.000-900.000 lei”, ne-a declarat Gelu Nedelcu, director general al RAGCL.

Oficialii unității speră ca populația care primește agent termic să achite facturile, pentru a fi asigurate în continuare lichidități pentru plata facturilor. Cât privește anul 2015 acesta nu a fost unul care să aducă rezultatele la care se așteptau reprezentanții unității.

“Cifrele preliminare pentru 2015, din păcate sunt mai mult negre pentru că  a fost un an călduros. Din nefericire nu a fost un an bun pentru noi cu toate că am reușit și am ținut toate cheltuielile sub control, producția nu a fost realizată pentru că temperatura a fost cea care ne-a creat probleme. Noi muncim pentru bugetul anului 2016, un buget realist bazat pe cifre concrete”, a adăugat directorul.

Menționăm faptul că în perioada sărbătorilor unitatea nu a înregistrat probleme la funizarea agentului termic.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Trasee delimitate pentru maşinile Şcoala? Ce părere au şoferii din Paşcani!

Ema Roman

Grupul de inițiativă locală a definitivat plângerea către DNA! Vezi ce se reclamă în ea! (DOC)

Răzvan Grecu

Modernizarea iluminatului stradal, o afacere dubioasă la care primarul Pașcaniului nu renunță

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site