RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Primăria prelungește, din nou, termenul de depunere a dosarelor pentru un loc în Consiliul de Administrație de la RAGCL!

Municipalitatea a anunțat, pe pagina sa de internet, că prelungește termenul de depunere al dosarelor pentru selecția candidaților la un loc de administrator la Regia Autonomă de Gospodărie Comunală și Locativă.

 

  

Sunt patru locuri libere, iar doritorii pot aplica până pe 15 martie 2019, ora 16.00, la Registratura Primăriei municipiului Pașcani.

Candidații care vor depune dosarele trebuie să fie absolvenți de studii superioare, absolvite cu diplomă de licență, să nu fi fost destituiți dintr-o funcție publică pe motive disciplinare în ultimii cinci ani, să nu fi fost condamnați sau să aibă cazier fiscal.

Criteriile de evaluare a candidaților sunt dosarul de candidat, matricea profilului de candidat și declarația de intenție a candidatului.

Societatea care se ocupă de desemnarea noilor membri în Consiliile de Administrație de la R.A.G.C.L. este Fox Management Consulting SRL din București.

Anunțul complet poate fi consultat pe site-ul www.primariapascani.ro.

Related posts

Conferință de presă la Primăria Pașcani: Cetățenii pot adresa întrebări în direct!

Iulia Huțanu

Primăria Pașcani caută inspector de specialitate din cadrul Serviciului Comunitar de Asistenţă Socială şi Autoritate Tutelară

Oana Cordoneanu

Delegaţie de la Paşcani, în vizită la fraţii de peste Prut! Se sărbătoreşte hramul oraşului Ialoveni

Ema Roman
Încarcă...