NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Șoc pentru un agent de securitate de pe un aeroport din New York! Ce a descoperit în bagajul unui pasager

Un agent de securitate de pe aeroportul JFK din New York a făcut o descoperire șocantă când a scanat bagajul de cală al unui pasager. În valiză se afla o pisică vie, spre mirarea autorităților aeroportuare.

Să vezi și să nu crezi! Un agent de securitate al celui mai mare aeroport din New York a rămas fără cuvinte când a scanat bagajul de cală al unui pasager.

Înăuntrul valizei era o pisică vie. Proprietarul bagajului avea bilet la un zbor spre Florida, iar animăluțul nici măcar nu îi apaținea.

Sursă Foto – NBCnews.com

Advertisements
  

„Pisica nu aparținea persoanei cu valiza, ci altcuiva din locuința sa”, a spus purtătoarea de cuvânt a agenției de securitate a aeroportului, Lisa Farbstein.

Bagajul marcat a fost luat deoparte, iar pisica a fost salvată înainte să ajungă în cala de marfă presurizată a avionului.

Pasagerul „a lăsat să se înțeleagă” că pisica a văzut valiza deschisă și a sărit înăuntru fără ca el să o vadă, a mai precizat Lisa Farbstein.

Valizele deschise, o curiozitate pentru pisici

Valizele deschise sunt un magnet pentru feline, spun experții în comportamentul animalelor.

Advertisements

„Cred că par un pat pentru pisici.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Un adolescent de 13 ani a fost arestat în Marea Britanie pentru terorism

Redacția

Uniunea Europeană, „extrem de preocupată” după apariția unei anchete jurnalistice cu privire la respingerea ilegală a unor migranți la granița Croației cu Bosnia

Redacția

LIVE UPDATE | Război în Ucraina, ziua 181. Noi bombardamente rusești au avut loc în zona centralei nucleare Zaporojie. Câți militari au murit în conflict

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site