NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Politică

Situația dascălilor care nu și-au primit distincțiile „Gheorghe Lazăr” adusă în atenția ministrului Educației

Un senator de Iași solicită actualului ministru al Educației să ia măsuri pentru ca dascălii care au câștigat în anul 2009 concursul „Gheorghe Lazăr” să își primească distincțiile. Este vorba despre parlamentarul Sorin Lazăr, ales pe Colegiul Senatorial Târgu Frumos și Podu Iloaiei.

 

 De aproape patru ani de zile această problemă trenează fără o justificare.”Mai multe persoane în anul 2009, cu mare consum de energie și timp, au câștigat concursul pentru acordarea distincției Gheorghe Lazăr, fără a primit până în acest moment nici un ban. Motivul ar fi acela că ministrul Educației nu a semnat ordinul. Câteva instituții de învățământ au acordat banii angajaților după ce au apărut listele, fără a aștepta ordinul ministrului. Vă solicit să precizați care vor fi măsurile ce vor fi întreprinse, pentru ca persoanele care nu au primit aceste drepturi să o facă”, se arată într-un document adresat ministrului Educației de către senatorul Sorin Lazăr.     

  

 

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Dumitru Pantazi, despre rezultatele alegerilor Europarlamentare: ”Rezultatul îmi dă mie posibilitatea, cât și parlamentarilor, să mergem la Guvernul României, la Ministere, să ne finanțeze investițiile noi”

Răzvan Grecu

PMP propune vot prin corespondenţă începând cu prezidenţialele de anul viitor

Redacția

Deputatul Movilă: Cine conduce România? Ponta sau directorul CNADNR?

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site