NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Educație

Simpozionul Naţional ”Creativitate în educaţie şi formare profesională” la Colegiul UNIREA

Colegiului Tehnic de Căi Ferate “Unirea” Paşcani anunţă desfăşurarea Simpozionului Naţional ”Creativitate în educaţie şi formare profesională”, ediţia a VI-a.  

 

Acest simpozion va constitui un bun prilej pentru diseminarea şi promovarea rezultatelor cadrelor didactice şi ale elevilor, pentru cunoaşterea celor mai noi realizări din domeniul ştiinţelor şi tehnologiei si pentru a motiva tinerii în găsirea unor soluţii inovatoare de business. Se urmărește simularea interesului elevilor pentru documentare, cercetare, creativitate inovatoare în rezolvarea unor probleme practice prin adoptarea unor soluţii moderne;  Încurajarea spiritului antreprenorial în comunitatea educaţională.

  

Formarea şi dezvoltarea competenţelor prin participarea activ-creativă şi responsabilă a elevilor;  Conştientizarea importanţei tuturor disciplinelor de învăţământ în dezvoltarea competenţelor profesionale ale elevilor.

Formarea şi exersarea abilităţilor de comunicare între elevi. Secţiunea profesori:  Stimularea interesului profesorilor pentru noutăţile din domeniul ştiinţific şi tehnic; Realizarea unui schimb de idei, promovarea unor exemple de bună practică, a metodelor de predare active centrate pe beneficiarii educaţiei;  Îmbunătăţirea relaţiilor de colaborare între toţi factorii implicaţi în formarea şi dezvoltarea profesională a elevilor.  

Valorificarea activităţilor de cercetare educaţională realizată de cadrele didactice.

Oferă elevilor oportunitatea de a-şi pune în valoare spontaneitatea, creativitatea, logica matematică, deprinderile de calcul pentru rezolvarea problemelor practice.

 

Pot participa echipe de 5 elevi pe douã categorii de vȃrstã clasele V-VI si VII-VIII.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Școala Specială Pașcani va participa la un spectacol caritabil pentru a susține Festivalul Național „Prichindeii Veseli„

Oana Cordoneanu

Consiliile de administraţie din şcoli sunt ilegale!

Redacția

La Centrul de Excelență din Pașcani se pot înscrie elevi din clasele primare pentru disciplina matematică. Duminică va avea loc testarea pentru formarea grupelor

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site