NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

O mare firmă multinaţională recrutează studenţi de la „Cuza“

Studenţii Universităţii „Al.I. Cuza“ au posibilitatea de a se angaja la a treia cea mai mare companie de Outsourcing din Franţa, Grupul Webhelp, operator internaţional specializat în Gestionarea Relaţiei cu Clienţii, care caută Customer Adviser în Telecom pentru noua filială pe care o va deschide la Iaşi.

  

În anunţul de angajare, grupul precizează că are o cifră de afaceri de 725 de milioane de euro şi peste 165 de clienţi, iar grupul numără 30.000 de colaboratori în cele 81 de centre de contact din 21 de ţări. Aceştia caută studenţi cu un nivel foarte bun de limbă franceză, care doresc să-şi împărtăşească cunoştinţele şi să ajute clienţii în utilizarea diferitelor servicii.

  

 

„Ca responsabiltăţi, vor gestiona cererile clienţilor în funcţie de problematica întâlnită, vor oferi soluţii rapide şi durabile având ca scop menţinerea unui nivel excelent de satisfacţie a clienţilor şi îi vor informa cu privire la serviciile şi produsele companiei“, au precizat reprezentanţii firmei. Aceştia vor oferi traininguri specializate celor care sunt interesaţi să se angajeze, promit un program flexibil, cu salariu fix, prime de performanţă şi beneficii. Webhelp se recomandă a fi primul angajator francofon din România, cu peste 2.000 de colaboratori în cele şase centre din Bucureşti, Ploieşti, Iaşi şi Galaţi.

Sursa: ziaruldeiasi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Firme din Pașcani campioane la afaceri

Redacția

Pantazi negociază în numele AgroComplex Lunca preluarea unor proprietăți ale societății Legume SA

Marius Parteni

KOSAROM investește 80 milioane euro pentru triplarea producției cărnii de porc

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site