RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Probă suplimentară pentru aspiranţii la cascheta de poliţist: răbdarea la coadă

Zeci de tineri aşteaptă cu orele la IPJ în Copou, unii de la patru dimineaţa, pentru a intra la controlul medical.  

 

Zeci de ieşeni stăteau ieri la orele dimineţii la două cozi, la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi. Coada cea mai consistentă era formată din tinerii candidaţi pentru posturile de poliţişti care aşteptau să intre la controlul medical. În jurul orei 10, se aflau aproximativ 100 de tineri care aşteptau de câteva ore. „Am fost şi ieri, dar nu am reuşit să mă înscriu pe listă, aşa că am venit astăzi. Cei care nu au reuşit să intre ieri, au venit astăzi. Intră doi care s-au înscris ieri şi doi care s-au înscris astăzi. Eu am venit la ora 7, însă au fost şi care au venit încă de la ora 4“, ne-a spus o tânără aspirantă.

  

Potrivit poliţiştilor, dintre cei 1.338 de candidaţi înscrişi, aproximativ 600 au reuşit să obţină certificatul medical. Aceştia vor merge la departamentul Resurse Umane din cadrul IPJ, care vor decide cine trece la nivelul următor, adică testul psihologic, urmând ca examenele propriu-zise să fie date la jumătatea lunii mai. La aproximativ 50 de metri de această coadă formată din tineri se afla o alta, de data aceasta la eliberări caziere. Aici se aflau aproximativ 50 de ieşeni care aşteptau să intre în interior pentru a întocmi cereri.

 

 Sursa: ziaruldeiasi.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

IPJ Iași: Polițiștii la datorie în minivacanța de 1 Decembrie

Redacția

Răfuială la Boureni după dispariția unei minore. Mașină de Poliție vandalizată de agresori! Iată răspunsul oamenilor legii!

Marius Parteni

Familia unui barbat decedat a cerut necropsia IML avand suspiciuni de omor

Redacția
Încarcă...