NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Simona Halep și-a anunțat programul pentru ultima parte a acestui an

Simona Halep a anunțat pe site-ul oficial programul turneelor la care va fi prezentă în luna octombrie. Fostul lider mondial va participa pe tabloul principal la 3 turnee, dintre care ultimul va fi Transylvania Open, de la Cluj-Napoca, potrivit Mediafax.

Cele 3 turnee la care și-a anunțat prezența Simona Halep sunt BNP Paribas Open – Indian Wells, SUA, între 6 și 17 octombrie, turneu WTA 1000, Kremlin Cup – Moscova, Rusia, între 18 și 24 octombrie, turneu WTA 500, precum și Transylvania Open – Cluj-Napoca, între 25 și 31 octombrie, turneu WTA 250.

În clasamentul anual al WTA, Simona Halep se află pe locul 38 și are șanse minime de a se califica la Turneul Campioanelor, ce va avea loc în luna noiembrie la Guadalajara, dar o eventuală câștigare a turneului de Indian Wells, dublat de câștigarea celui de la Cluj ar putea să o trimită la Turneul Campioanelor, coroborat și cu rezultatele celorlalte concurente.

Simona Halep se mărită cu Toni Iuruc: „Am emoții”

  

Simona Halep a anunţat la sosirea din Statele Unite ale Americii, unde a participat la US Open, că se va căsători cu iubitul său, Toni Iuruc.

„Da,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Arbitru pășcănean agresat în partida dintre Biruința Miroslovești – NG Topile din Liga a V a

Răzvan Grecu

CSM Kosarom – Sporting Suceava, vineri de la ora 15.00 pe Stadionul Municipal

Răzvan Grecu

JO 2020. Cătălin Chirilă a ratat calificarea în finala A la Canoe simplu pe 1.000 m

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site