NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

China a sărbătorit în social media victoria Emmei Răducanu de la US Open. Jucătoarea de tenis le-a transmis un mesaj în limba mandarină

ERATĂ. Emma Răducanu a transmis prin intermediul Twitter un mesaj în care vorbește în limba mandarină.

Internauții din China au sărbătorit cu fast pe social media victoria Emmei Răducanu în finala turneului US Open, lăudând cu entuziasm originea chineză a jucătoarei de tenis care a învins-o pe Leylah Fernandez și a devenit prima britanică din 44 de ani care a câștigat o finală de Grand Slam. Jucătoarea de tenis le-a transmis un mesaj pe Twitter, în care vorbește în mandarină, relatează BBC.

Emma Răducanu s-a născut în Canada, tatăl ei fiind originar din România, iar mama sa din China. Familia tinerei s-a mutat la Londra pe când ea avea doar doi ani. După succesul de la US Open, internauții chinezi au felicitat-o prin intermediul platformei Weibo, declarându-se mândri de originile sale și numind-o “Fata din Dongbei” (regiune din nord-estul Chinei – n.r.).

Jucătoarea de tenis a vobit în repetate rânduri în interviuri despre moștenirea sa mixtă, mama sa fiind originară din China, iar după ce a câștigat finala de Grand Slam, tânăra a transmis prin intermediul Twitter un mesaj în care vorbește în limba mandarină, un dialect al limbii chineze. 

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Junior de la CSM, convocat la echipa națională

Marius Parteni

Tânăr din Pașcani, supranumit „mașinăria” nemților, campion la rugby 7, vicecampion în 15 și câștigătorul Cupei Germaniei

Redacția

În căutarea primelor puncte! CSM Pașcani – Știința Miroslava, vineri, orele 17.00, pe stadionul municipal

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site