RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Simona Halep a revenit în circuit cu o victorie în primul tur la Madrid. Cîrstea și Begu, eliminate

Simona Halep a revenit cu o victorie, 6-2, 6-3 cu chinezoaica Shuai Zhang, joi, în prima rundă a turneului WTA 1.000 de la Madrid, dotat cu premii totale de 6.575.560 de euro, după mai bine de o lună de pauză din cauza unei accidentări.

Halep (30 ani, 21 WTA) a câştigat în doar 68 de minute primul său meci după începerea colaborării cu antrenorul Patrick Mouratoglou.

Fostul lider mondial a început bine meciul şi a condus cu 2-0, iar apoi a făcut 5-1, câştigând primul set cu 6-2. Debutul actului secund a fost mai dificil, Halep fiind condusă cu 2-0, dar apoi a câştigat patru ghemuri la rând şi s-a impus cu 6-3.

Halep a avut procentaje impresionante la serviciu, 78,1% la punctele făcute cu primul şi 47,1% cu al doilea. Raportul mingilor direct câştigătoare a fost egal, 13-13, dar Zhang a făcut mult mai multe erori neforţate, 39 faţă de 17.

  

Simona Halep, care nu mai jucase de la Indian Wells (mijlocul lunii martie), are acum 3-2 în meciurile directe cu Zhang (33 ani, 40 WTA). Halep câştigase prima şi ultima partidă, în 2012, în primul tur la Indian Wells, cu 6-1,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Pășcănean pe podium la Cupa Pionul la Șah

Oana Cordoneanu

Cupa României: CSM II Pașcani – Viitorul Tg. Frumos 1-4 (VIDEO)

Marius Parteni

Performanță remarcabilă a unei pășcănence la Balcaniada de juniori din Serbia

Marius Parteni
Încarcă...