RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Serviciul parcări rezidențiale va funcționa la Pașcani din anul 2022

Pe fondul plângerilor formulate în spațiul public de cetățenii municipiului Pașcani, cu privire la parcările rezindețiale, șefii Primăriei au prezentat în conferința de presă săptămânală pașii care sunt de urmat până la funcționarea serviciului.

Reprezentanții municipalității au susținut că după înființarea acestui serviciu urmează să fie scoase la concurs posturile, pentru a fi angajat personal. În paralel va fi stabilită fișa postului și atribuțiile celor care vor câștiga concursul.

“Din punctul meu de vedere acest serviciu va funcționa din primăvara anului 2022”, a susținut primarul Municipiului Pașcani.

O altă etapă ce trebuie parcursă este aceea de inventariere a locurilor disponibilie pentru a fi amenajate parcările, regulamentul de organizarea și funcționare. Discuțiile vor fi purtate în Consiliul Local.

  

Cât privește incidentele semnalate de cetățeni, cu privire la modul unde se parchează, șefii municipialității spun că acolo unde se staționează pe spațiul verde poate fi sesizată Primăria, dar în cazul acțiunilor de violență, persoanele în cauză se pot adresa Poliției Municipale.     

Related posts

Funcțiile de director de la Bibliotecă și Casa de Cultură vor fi scoase la concurs!

Marius Parteni

Incompetență crasă! Bazinul de înot a fost blocat de șefii Primăriei Pașcani. Cine răspunde pentru asta? (DOC)

Marius Parteni

Parapete în loc de autostrăzi, în Moldova. Zonele cu accidente frecvente, monitorizate

Redacția
Încarcă...