NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Campanie de informare a cetățenilor cu privire la importanța creșterii procentului de colectarea selectivă la Pașcani!

Primăria Pașcani în parteneriat cu ADIS Iași va organiza în perioada următoarea o nouă campanie de informare a cetățenilor cu privire la depozitarea selectivă a deșeurilor la pubele și importanța creșterii procentului de colectare la nivel de municipiu.

Claudiu Bodoașcă, administratorul public al Municipiului Pașcani, cel care a preluat activitatea Compartimetului de Monitorizare a Serviciilor Publice, până când va fi organizat concurs pentru ocuparea unei noi funcții, a făcut precizări pe marginea viitoarei campanii.

„Am găsit la nivelul acestui compartiment materiale și articole promoționale. În periaoda următoarea, împreună cu cei de la Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Salubrizare și operatorul Girexim SA le vom distribui în rândul cetățenilor”, a susținut Claudiu Bodoașcă.

Campania de informare se va desfășura în municipiul Pașcani, data când va avea loc urmând a fi stabilită și comunicată populației.

  
Advertisements

Related posts

Consiliul Local organizează un nou concurs de recrutare a membrilor din consiliile de administraţie ale regiilor şi societăţilor comerciale din subordinea acestuia! De data aceasta costurile sunt mai mici cu 30%!

Răzvan Grecu

Drumul expres Ploieşti – Buzău – Focşani – Bacău – Paşcani va asigura tranzitul către municipiul Iaşi, dar şi către graniţa de nord a ţării

Redacția

Noii operatori de salubritate încep activitatea în zona Pașcani. Campanie de informare pentru colectare și depozitare selectivă!

Marius Parteni
Încarcă...