NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Sensuri giratorii, în loc de semaforizare! Primăria va lua decizia cu specialiștii din domeniu

Trei sensuri giratorii ar putea apărea pe strada Moldovei din Pașcani. Acestea ar urma să fie amenajate în intersecțiile semaforizate ale străzilor Moldovei, cu Crinilor și Dragoș Vodă, la cea denumită „Constructorul” și una la ieșirea spre Gâștești.

Subiectul va fi discutat în ședința următoare a comisiei de organizare a circulației rutiere. Societatea care se ocupă de dezafectarea și demolarea terenului unde a funcționat fostul ITRD Pașcani a depus la sediul Primăriei o documentație prin care solicită realizarea a două căi de acces, intrare și ieșire, din viitorul spațiu comercial.

Peste drum de acest teren este intrarea în parcarea sediului Kaufland, dar și LIDL. Administrația locală, prin comisia de la nivelul intituției, are în intenție să vină cu alte propuneri.

Este vorba dspre amenajarea a trei sensuri giratorii, iar în cazul marilor supermarketuri se analizează varianta asigurării unor căi de acces, cu ieșiri separate, astfel încât să nu se creeze ambuteiaje. Decizia finală va fi luată după consultarea specialiștilor, dar și a Comisiei de Avizare de la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Iași.

  
Advertisements

Related posts

Căsătorie civilă cu mască și mănuși la Primăria Pașcani

Oana Cordoneanu

Pantazi îl vede vinovat pe Crăciunescu că a reclamat la DNA cazul „AgroComplex”. Uită de decizia instanței prin care municipalitatea are de recuperat 130.000 de lei

Răzvan Grecu

Dezbaterea publică pe marginea proiectului de buget pe 2013 va avea loc săptămâna viitoare

Marius Parteni
Încarcă...