NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Trei consilieri PSD au lipsit de la ședința în care se discuta despre proiectul privind modernizarea Școlii ”Iordache Cantacuzino”

Un proiect european ce vizează o altă parte de lucrări din cadrul celui prin care se are în vedere reabilitarea termică a Școlii ” Iordache Cantacuzino”, nu a trecut astăzi de votul Consiliului Local. Asta întucât au lipsit dintre aleșii locali ce fac parte din comisia de învățământ.

Vorbim despre un proiect preluat de actuala administrație locală, de la cea din trecut. Este partea a doua de lucrări ce vor finanțate din bani europeni, valoarea fiind de 2,8 milioane lei. Agenția de Dezvoltare Regională Nord -Est Piatra Neamț a transmis Primăriei Pașcani să actualizeze indicatorii tehnico-economici pentru restul de lucrări din acest obiectiv. Ședința nu s-a putut desfășura, întrucât comisia de învățământ nu a avut cvorum, drept pentru care nu a putut fi dat avizul de specialitate.  

Din comisia de învățământ au lipsit consilierii PSD Gabriela Nedelcu, Vlad Macovei și Liliana Perțu. Documentul prin care agenția solicita actualizarea indicatorilor -tehnico economici a fost trimis pe data de 22 martie la orele 15.45, iar astăzi trebuia retrimis. Instituția finațatoare va fi informată că reprezentanții Consiliului Local vor da un vot pe marginea proiectului, într-o ședință viitoare.

Acest rest de lucrări ce face referire la un proiect „de suflet” al celor din PSD a rezultat ca urmare a modului greșit în care a fost realizat Studiul de Fezabilitate. Forma care a realizat proiectul tehnic a constat că trebuie realizate alte lucrări suplimentare, ce nu pot fi decontate din bani europeni, dar care trebuie realizate astfel încât la final obiectivul de investiții să obțină autorizația la incendiu din partea ISU.

  

Subiectul va fi discutat într-o ședință viitoare.

Advertisements

Related posts

Licitație finalizată pentru turnarea unor covoare asfaltice pe străzile din Pașcani

Marius Parteni

Programul de lucru la ApaVital pe perioada sărbătorilor de iarnă

Redacția

RAGCL a pierdut un robinet cu bani

Redacția
Încarcă...