RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Sensul giratoriu de 5 miliarde de lei vechi a primit acordul comisiei economice!

Consilierii locali ce fac parte din Comisia Economică au fost de acord cu realizarea unui sens giratoriu la intersecţia din zona Spitalului Municipal de Urgenţă a cărui valoare estimată este de peste 5 miliarde de lei vechi.  

 

 

  

Deşi pe parcursul discuţiilor consilierii prezenţi au ridicat problema preţului, şeful Compartimentului de Investiţii, inginerul Iulian Perţu a explicat că lucrările sunt destul de ample şi că valoarea a fost dată de proiectant însă ea ar putea să scadă în urma licitaţiei.

 S-au purtat discuţii şi pe faptul că o semaforizare ar fi fost mult mai potrivită decât un sens giratoriu. Consilierul PDL Emil Crăciun opinând că pe timpul iernii maşinile de tonaj vor fi blocate în panta şi că ar fi mai potrivită o semaforizare.

 În final raportul comisiei a fost unul favorabil, astfel că mâine consilierii locali vor hotărî dacă investiţia este oportună sau nu, mai ales că preţul este exagerat.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Trei străzi din Pașcani vor intra în lucrări de reabilitare de săptămâna viitoare

Răzvan Grecu

Marțea neagră! Administratorul public și-a bătut joc de primarul Pantazi!

Marius Parteni

Primăria raportează cifre umflate la prinderea de maidanezi! În 2014 și 2015 au fost prinși aproape toți câinii fără stăpân din Pașcani! Vezi câți au fost eutanasiați! (DOC)

Răzvan Grecu
Încarcă...