NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Sport

Șefii CSM Pașcani au renunțat la înțelegerea cu Vasile Simionaș, după insuccesul de etapa trecută de la Târgu Neamț

Conducerea Clubului Sportiv Municipal a rupt înțelegerea cu antrenorul ieșean Vasile Simionaș. Convenția dintre cele două părți a încetat din data de 14 octombrie, după partida pierdută de formația locală în deplasarea de la Târgu Neamț cu scorul de 2-0.

Bogdan Mandric, președintele CSM, ne-a declarat că decizia a fost luată de comun acord cu Simionaș.”Am avut o discuție care s-a finalizat cu încetarea colaborării. Echipa nu avea rezultate și trebuia făcut ceva”, ne-a declarat președintele CSM.
Vasile Simionaș care ocupa funcția de director tehnic în cadrul clubului, era antrenorul formației locale. El a ajuns la Pașcani în baza unui proiect care nu și-a găsit finalitate, care implica clubulurile CSMS Iași și cel local. Formația locală ar fi trebuit să devină un satelit al celor din Iași. La Pașcani urmau să ajungă câțiva jucători, care nu intrau în calculele antrenorului formației care evoluează în Liga II, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat. Vasile Simionaș nu avea contract cu clubul municipal, el fiind plătit de către Vasile Pleșca. Contactat telefonic Simionaș nu a putut să discute cu reporterii noștri.

 

  
Advertisements

Related posts

Pregătiri pentru CUPA „1 DECEMBRIE” LA TENIS DE MASĂ

Ema Roman

Mesajul pe care Ana Maria Popescu l-a postat pe Facebook după ce Eduard Novak a câștigat argintul la Tokyo

Redacția

Pășcăneni pe podium la Cupa “Moș Craciun la șah” de la Piatra Neamț

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site